2013-02-25 13:23:44• hírek • Kocsis Zoltán

A negyedikről esett le a lány, Kolozsvárra szállították

Kolozsvárra szállították azt a 15 éves lányt, aki szombaton Szatmárnémetiben leesett egy tömbház negyedik emeletéről. Az elmúlt hétvégén újabb személy kapott füstmérgezést, a 62 éves férfit öntudatlan állapotban vitték kórházba.

Február 23-án, szombat hajnali 1,30 órakor szállították a Szatmár Megyei Kórház Sürgősségi Osztályára azt a 15 éves kamaszlányt, aki az elmondottak szerint leesett egy tömbház negyedik emeletéről. A leány tudatánál volt, amikor a sürgősségire került. Ott kéz és hátgerinctörést, hasi és mellkasi sérüléseket valamint agyrázkódást állapítottak meg nála.

A fiatal lányt, akinek balesetéről semmilyen bővebb felvilágosítással nem szolgáltatott a megyei kórház, vasárnap Kolozsvárra szállították.

Vasárnap hajnali 2.50 órakor egy 62 éves férfit vittek kórházba, akit öntudatlan állapotban találtak meg saját lakásán. A férfi füstmérgezést szenvedett, a kardiológiai osztályra utalták be.

Az elmúlt hétvégén összesen 520 személyt látott el a sürgősségi osztály, ebből 136 volt kiskorú. Hét személyt fizikai bántalmazás, ötöt túlzott alkoholfogyasztás, kettőt kutyaharapás, hármat pedig közlekedési balesetben elszenvedett sérülések miatt kellett ellátni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: